FOTOVERSLAG: Hulde in Grimbergen voor 132 (N) Wing en 75 jaar Noorse Luchtmacht

Grimbergen, 8 november 2019. Op het Recreatief Vliegveld Grimbergen werd hulde gebracht aan de 132 (Norwegian) Wing en tegelijk vierde de Noorse gemeenschap de 75ste verjaardag van de Koninklijke Noorse Luchtmacht. Naast het artikel blikken we hier fotografisch terug op de viering met het verslag van onze fotograaf Tom Brinckman.

Tom Brinckman

Tom Brinckman

Is de Hangar Flying webmaster en afkomstig uit Sint-Michiels Brugge. Hij is actief als grafisch medewerker en freelance (pers)fotograaf. Op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door militaire en kleine luchtvaart. Die luchtvaartpassie combineerde hij samen met fotografie. Als fotograaf en reporter gaat hij op zoek naar sterke beelden en verhalen uit de Belgische luchtvaart. Je kan hem ook vaak op airshows in binnen - en buitenland vinden... of met de neus in een goed (luchtvaart)boek.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen, stemt u in met ons Privacy & Cookie beleid. Accepteren Lees meer

'Deze Accepteren Lees meer