Blikvanger Cessna 172A PH-MVB

In de Drieschouwen te Stekene (her)ontdekte Frans Van Humbeek deze blikvanger. De Cessna 172A PH-MVB staat wellicht al sedert eind de jaren zeventig op deze plaats en ziet er al bij al nog vrij goed uit gezien de vele jaren in weer en wind. Het vertoont geen uiterlijke identificatiekenmerken meer. Het toestel, PH-MVB c/n 17247425, en voorheen N7825T en SX-ADB werd op 7 oktober 1977 geschrapt uit het Nederlandse register.
Het is voorzien van reclameopschriften van Textiel G. Beck en deze firma zou er ook nog steeds de eigenaar van zijn. Wanneer men elders vermeld dat het bij een ‘textielfabriek’ staat, dan is dit een beetje misleidend want het toestel staat op een plek waar weinig huizen in de onmiddellijke omgeving staan en al helemaal geen textielfabriek. De opschriften van de eigenaar zijn hier zeker de oorzaak van. Bovendien is Textiel G. Beck een kledingwinkel en geen fabrikant.

Beelden: © Frans Van Humbeek, 09/08/2015
Datum registratie:
28/08/2015
Eigenaar:
Textiel G. Beck
Locatie:
Blikvanger Cessna 172A PH-MVB
Adres:
Drieschouwen (straatnaam), ter hoogte van huisnummer 27, Stekene
Lengtegraad:
4°03’19.2″E
Breedtegraad:
51°12’55.9″N

FEEDBACK

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ce site utilise des cookies pour optimiser votre expérience utilisateur. En continuant à surfer sur Internet, vous acceptez notre politique de confidentialité et d’utilisation de cookies. Accepter Lire Plus